سفارش تبلیغ
صبا ویژن
زبان خردمند در پس دل اوست ، و دل نادان پس زبان او . [ و این از معنیهاى شگفت و شریف است و مقصود امام ( ع ) این است که : خردمند زبان خود را رها نکند تا که با دل خویش مشورت کند و با اندیشه خود رأى زند ، و نادان را آنچه بر زبان آید و گفته‏اى که بدان دهان گشاید ، بر اندیشیدن و رأى درست را بیرون کشیدن سبقت گیرد . پس چنان است که گویى زبان خردمند پیرو دل اوست و دل نادان پیرو زبان او . ] [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :1
بازدید دیروز :30
کل بازدید :5565
تعداد کل یاداشته ها : 12
04/1/17
1:48 ص

چارلز فیلمور درباره این موضوع می‌گوید:

همه نظام‌های شفا، شادمانی را از موثرترین عوامل بازگشت سلامت دانسته‌اند.
پزشکی، حکایت درمان بیمارش را که زنی بود که غده بزرگی در رحم داشت تعریف می‌کند: از قرار معلوم داستان مضحکی را برایش تعریف کرد، زن نیز چنان از ته دل خندید که غده ترکید و به صورت مایع از بدنش خارج و ناپدید شد.
ذهن چنان اعصاب را در هم می‌پیچد که نگو و نپرس.
اندیشه ترس، جریان یکنواخت و متوازن زندگی را در بعضی از مراکز عصبی بند می‌آورد و کانونی ایجاد می‌کند که سایر ترس‌ها پیرامونش گرد می‌آیند و سرانجام در کنش‌هایی حائز اهمیت، انعقاد خون به وجود می‌آورند.
نوعی نیرو برای شکستن سد ضرورت دارد. برای زدودن ترس از ذهن و جلوگیری از تراکم آن در جسم، شیوه‌های گوناگون وجود دارد. یکی از موثرترین و مستقیم‌ترین شیوه‌ها برای درهم شکستن ترس، خنده است.
به ترسهایتان بخندید!
وقتی ترسهایتان را ریشه‌یابی کنید و به منشاء آنها برسید متوجه می‌شوید که تا چه اندازه مضحک و خنده دارند! بی‌شک میان شادمانی و تندرستی رابطه‌ای نزدیک وجود دارد. آواز خواندن بر سلامت می‌افزاید زیرا خون را به گردش در می‌آورد و جریان خون هر چه بهتر نشانه تندرستی است.
اگر جریان خون هیچ گاه کند نمی‌شد و عصب‌ها و منافذ همواره گشوده و آزاد می‌بودند و به سرعت وظیفه‌شان را به انجام می‌رساندند هرگز زائده‌ای در جسم پدید نمی‌آمد.
پس منطقاً باید آن فعالیت‌های ذهنی را که به طور طبیعی جریان زندگی را  در بدن به حرکت وامی‌دارند در خود پرورش دهیم و یکی از مهمترین فعالیت‌های ذهنی، شادمانی است!